0,00 €0
Nabíječka baterií AccuMate 6/12 V

Obrázky produktu

Nabíječka baterií AccuMate 6/12 VNabíječka baterií AccuMate 6/12 VNabíječka baterií AccuMate 6/12 V

Nabíječka baterií AccuMate 6/12 V

Vyprodáno

52,86 € vč. DPH
+

Popis produktu

AccuMate 6-12 je univerzální čtyř stupňový automatický nabíjecí zdroj pro všechny moderní a klasické olovnaté baterie 6 & 12V do kapacity 55Ah.

 

Přednosti:

  • Ideální pro dlouhodobou údržbu nepravidelně a sezóně používaných baterií.
  • Vhodné pro všechny typy nabíjecích elektrolitických baterií: údržbových s plnícími zátkami, bez údržbových "MF", s regulačním ventilem (VRLA) a gelové.
  • Velice jednoduchá údržba - Zvolte výstupní nabíjecí napětí 6V nebo 12V podle typu baterie a poté připojte baterii. Zbytek proběhne automaticky.
  • Kompletní & inteligentní indikace kontrolkami - nabíjecí zdroj je připojen ke zdroji střídavého napětí; proběhla selekce napětí baterie; špatná polarita připojení; nabíjení; údržba.
  •  Pokud zanedbaná baterie nebo baterie s pokročilou sulfatací není schopna odebírat nejméně 200mA indikace nepřekročí žlutou kontrolku nabíjení.
  • Zelená kontrolka znamená, že nabíjení bylo ukončeno.
  • Není zde nebezpečí nadměrného nabití - speciální kontrolní okruh přístroje AccuMate mění & reguluje proud a napětí přesně podle specifikací daných výrobcem.
  • BEZPEČNÝ & jednoznačný - Nemusíte se bát špatného připojení, náhodného zkratu svorek nebo spálených pojistek. Automatická ochrana dokonce potlačuje případné jiskření!
  • Kompaktní ale výkonný - bezpečně nabije baterie se zbytkovým napětím 3V (nebo 1,5V pro baterie 6V), které ostatní nabíjecí zdroje nezvládnou.
  • Není zde nebezpečí přehřátí - automatická kontrola teploty reguluje nabíjecí proud na bezpečnou úroveň v případě vysoké teploty vzduchu.

Vyspělý čtyř stupňový nabíjecí program: (hodnoty v závorkách jsou pro 6V)

 

STUPEŇ 1:     Silný nástup - konstantní nabíjení proudem 1,2A po dosažení 14,3V  (7,15V)

STUPEŇ 2:      Vstřebání - napětí je drženo na hodnotě 14,3V (7,1V) dokud neklesne proud pod 200mA

STUPEŇ 3:     Údržba - průběžné držení napětí na úrovni 13,5V (6,7V) pro dlouhodobou péči o baterii

STUPEŇ 4:    Interaktivní pohotovost - Je monitorováno zda proud přesáhne 200mA nebo napětí klesne pod 13,2V v režimu stupňů 1 nebo 2. V tom případě je spuštěno nabíjení a zabrání se ztrátě nabití z důvodu permanentně připojených spotřebičů jako je alarm nebo zkorodovaný kontakt elektroinstalace.

 

AccuMate 6-12 je dodáván s dlouhými vstupními a výstupními kablíky (dohromady 4m) a zaměnitelnými kablíky propojení, jeden se svěrkami a jeden s ochranou pojistkou a naletovanými očky pro permanentní připojení k baterii instalované ve vozidle.

Volitelné doplňky zahrnují držák na stěnu, výměnné propojení se svěrkami a propojení s ochrannou pojistkou a naletovanými očky, propojení do cigaretové zásuvky nebo propojení do zásuvky DIN 12V (kterou naleznete u cestovních motocyklů BMW & Triumph) a prodlužovací kabel propojení 2,5m.

Kód: TME_TM06
Výrobce TecMate
Kategorie Nabíječky