0,00 €0
Radiální brzdová pumpa PR 19x18-20 19RCS (kovaná)

Radiální brzdová pumpa PR 19x18-20 19RCS (kovaná)

Vyprodáno

Průměr pístu

Píst pumpy


347,68 € vč. DPH
+
Technické údaje - RCS 19 / možnost nastavení 19 x 18 nebo 19 x 20 mm.

Popis produktu

Radiální brzdová pumpa BREMBO pro 2 brzdové kotouče - Ratio click system (včetně mikrospínače). 
  • S výklopnou páčkou - pouzdro vyrobené z kovaného hliníku.
  • Povrchová úprava CNC , tvrdě eloxovaná.
  • S mechanickým Brakelight spínačem.
  • Brzdová kapalina DOT 4 nebo 5.1.
Radiální brzdová pumpa Brembo RCS umožňuje jezdci si vybrat mezi silou a precizností, v závislosti na stavu vozovky a stylu jízdy. Brzdová pumpa patentovaná a odvozena přímo z MotoGP technologie, vyznačující se inovativní kontrolním systémem, díky kterému je využitelná pro potřeby i těch nejnáročnějších zákazníků. Brzdová pumpa Brembo RCS nastavuje nové standardy pro brzdové komponenty a vysoký výkon, a to nejen z hlediska technologie a stylu. Hlavním cílem bylo zpřístupnit technologii použitou v MotoGP a Superbike i pro širokou veřejnost a motocyklových nadšenců.

RCS Systém se skládá z jednotky seřízení, která nastavuje vzdálenost čepu brzdové páky 18 nebo 20 mm, aby se dosáhlo dokonalé načasování brzdového systému. Při nastavení vzdálenosti čepu na 20 mm je brzdový systém citlivější a reaguje rázně, zatímco nastavení na 18 mm nabízí jezdci větší kontrolu. Změna mezi těmito dvěma nastaveními je velmi jednoduchá - stačí nastavit vzdálenost čepu brzdového válce otáčením ( o 180 stupňů) nastavovacího mechanismu (červená 18 mm a 20 mm černá). Tímto jednoduchým řešením se změní rozložení brzdné síly, aniž by se měnil brzdový systém. Píst, těsnění a tlačná tyč RCS čerpadla jsou přesně stejné součásti, jako ty použité v MotoGP a SBK. 

Navíc poskytuje velmi nízké tření díky vysoké přesnosti. Páka se skládá ze dvou hlavních částí - mechanismus páky a skládací kované páky. RCS radiální pumpa je k dispozici ve dvou různých verzích - 19 a 15. Tyto čísla určují průměr pístu a definují specifické použití pro každou verzi. 19 RCS pumpa musí být použita s dvojitým kotoučem se 4 - pístkovým třmenem. 15 RCS pumpa může být instalována v systému jednoho nebo dvou kotoučů se 4 - pístkovým plovoucím třmenem.

Pokročilá technologie pro závodní výkony. Brembo nabízí širokou škálu vyměnitelných radiálních brzdových pump a nastavitelných páček pro vylepšení původního systému. Vysoce výkonné brzdové pumpy Brembo byly navrženy a zkonstruovány pomocí nejmodernějších metod a výrobních postupů, které zaručují přesné ovládání a vynikající výkon. Brembo brzdové pumpy, určené hlavně pro sportovní účely, jsou k dispozici ve dvou variantách " Radiální " a " RCS radiální " pumpy, které se jednoduše instalují na nejpopulárnější Evropské a Japonské supersportové motocykly. 

Kód: BRE_110A26310
Třída Race, Road
Výrobce Brembo
Kategorie Brzdové